• عضو هیئت علمی دانشگاه تربیت مدرس:
  • شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان یاری‌گر مردم است/ مدیریت حوزه فناوری در جهان در اختیار بخش خصوصی

  • ۲۰:۴۵ - ۱۴۰۲/۰۲/۲۰
عضو هیئت علمی دانشگاه تربیت مدرس با بیان اینکه که شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان فعالیت‌های خود را به خوبی دنبال می‌کند و یاری‌کننده مردم است، گفت: اگرچه نقش دولت در توسعه فناوری بسیار موثر است اما در سراسر جهان حوزه فناوری به بخش خصوصی واگذار شده است. موضوعات بیان شده تحلیل اولیه از تجربیات و بررسی‌های بین‌المللی است که باید مد نظر قرار گیرد.

به گزارش روابط عمومی شهرک علمی و تحقیقاتی استان اصفهان، مصطفی کریمیان اقبال، در نشست تخصصی استراتژی و چالش‌های رشد کسب‌وکارها که در هفدهمین جشنواره ملی فن‌آفرینی شیخ‌بهایی برگزار شد، اظهار کرد: در تعاملات آنچه فرد می‌آموزد بیشتر از میزانی است که آموزش می‌دهد. در تعامل با شرکت‌ها، افراد بیشتر می‌آموزند. 


وی افزود: در صورتی که دانشگاه‌ها در فضای رقابتی فعالیت کنند، کار خود را به خوبی انجام می‌دهند، اما اگر تحت کنترل قرار گیرند، به طور قطع فعالیت‌های خود را به خوبی نمی‌توانند دنبال کنند؛ موضوع مذکور در خصوص کسب‌وکارها نیز صدق می‌کند.  


عضو هیئت علمی دانشگاه تربیت مدرس افزود: ستادها در گروه سازمان‌ها قرار می‌گیرند و مباحث سیاست‌گذاری‌ را برعهده دارند. بخش دیگری از سازمان‌ها، مانند شهرک علمی و تحقیقاتی به حاکمیت متصل هستند. آنچه در مورد این شهرک اهمیت دارد این است که شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان فعالیت‌های خود را به خوبی دنبال می‌کند و یاری‌کننده مردم است. 


وی با بیان اینکه دو نهاد دانشگاه و پارک‌های علم و فناوری در سراسر جهان به حال خود واگذار شده‌اند و ما نیز می‌توانیم از آن درس بگیریم، تصریح کرد: هنگامی که بیشتر مدیران سیاست‌گذاری کنند، سیاست‌گذاری از سطوح بالاتر انجام شده است و این موضوع مانع از پیشرفت خواهد شد.  


کریمیان اقبال با اشاره به اهمیت نقش دولت در توسعه فناوری ادامه داد: در سراسر جهان حوزه فناوری به بخش خصوصی واگذار شده است. موضوعات بیان شده تحلیل اولیه از تجربیات و بررسی‌های بین‌المللی است که باید مد نظر قرار گیرد. 

مکان عقب‌گرد و تغییر ماهیت در تمام مراحل رشد کسب‌وکار وجود دارد 

شاهین شاهیر، یکی از کارشناسان دیگر حاضر در این نشست تخصصی هم گفت: پذیرش یک کسب‌وکار نوپا و تفاوت‌های آن از جنبه درون‌سازمانی و توسط نهاد ناظر به عنوان یک کسب‌وکار نوپا، بسیار حائز اهمیت است. 


وی با بیان اینکه نهاد قانون‌گذار، استارت‌آپ‌ها را به عنوان رقیبی بالقوه برای خود در نظر می‌گیرد‌، افزود: به کسب‌وکارهای نوپا که در مراحل ابتدایی کشف کاربر یا کشف محصول قرار دارند به گونه‌ای برخورد می‌شود که با یک کسب‌وکار متوسط یا شرکتی بزرگ برخورد می‌شود. در تمام مراحل رشد، لازم است که بپذیریم امکان عقب‌گرد و تغییر ماهیت و مسیر وجود دارد.

 

شایان ذکر است، هفدهمین دوره جشنواره ملی فن‌آفرینی شیخ‌بهایی از امروز، چهارشنبه ۲۰ اردیبهشت‌ماه، در مهمانسرای عباسی آغاز شد و تا فردا، پنجشنبه ۲۱ اردیبهشت‌ماه، نیز ادامه دارد.

تعداد بازدید : ۱۵۰۶      تاریخ: 1402/02/20

ثبت نظر

جهت ارسال نظر لطفا اطلاعات زیر را تکمیل کنید

captcha
ثبت نظر

نظرات کاربران

درحال حاضر کامنتی ثبت نشده است.

اخبار سایت